22/11/2021

Jornada per donar a conèixer els nous objectius i esquemes del programa Horizon Europe

83 persones han participat a la jornada híbrida organitzada per la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi

Jornada d'Horizon Europe

La jornada sobre les novetats i lliçons apreses de la primera convocatòria d’Horizon Europe va tenir  lloc el passat 11 de novembre presencialment a la Sala de Graus de l’ETSE-ETSEQ (campus Sescelades) i es va transmetre també en línia. En total, hi van participar 83 persones, entre membres de la comunitat investigadora, representants d’institucions i gestors/es de projectes de recerca.

La sessió va anat a càrrec Marina Martínez, representant de  l’Agencia Española de Innovación (CDTI – Centro para el Desarrollo Tecnológico en Industrial, Ministerio de Ciencia e Innovación) a l’oficina de Brussel·les (oficina SOST – Spanish Office for Science and Technology), on coordina el programa d’especialització de gestors en l’àmbit europeu des de 2009. També dona suport a tots els clústers del Pilar 2 d’Horizon Europe i és Punt Nacional de Contacte del Cluster 3 Civil Security for Society per part de CDTI.

Horizon Europe és el nou programa marc de la Unió Europea que ha obert la primera convocatòria de forma massiva el passat mes de juny. Aquest programa presenta evolucions i revolucions respecte al seu predecessor, H2020, i és important tenir-les en compte si es vol participar amb garanties d’èxit.

Durant aquest primer any, els participants, els estats membres i la mateixa Comissió Europea estan en un procés d’adaptació a les noves orientacions, instruments i formats. Per això, és fonamental captar i reaccionar de manera eficient als nous objectius i esquemes que ens proposa Horizon Europe per al període 2021-2027.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport als investigadors en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*