11/03/2021

Jornades de Portes Obertes Virtuals de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

Vols conèixer els Graus de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV? Vine a les Jornades de Portes Obertes Virtuals el divendres 26 de març a la tarda i el dissabte 27 de març al matí

El divendres 26 de març de 2021, a les 16:30h, es farà una sessió online en directe que tornarà a ser emesa el dissabte 27 de març, a les 10:00h per tots aquells que no pugueu assistir el dia abans. Es farà una presentació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i una presentació de les titulacions de grau de Medicina, Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, així com dels programes docents complementaris del grau.

El divendres 26 de març, de 16 a 20h, i dissabte 27 de març, de 10 a 14h, podràs parlar en un xat públic i en un xat privat amb les responsables de les titulacions i personal tècnic de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, que atendran les vostres preguntes.

Per poder accedir a les presentacions en directe i als xats, inscriu-te a les Jornades tot indicant el teu interès en la branca de coneixement de Ciències de la Salut, per atendre’t de manera més personalitzada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*