24/11/2020

La Fundació.cat, en col·laboració amb la URV, engega el projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo.cat”

El projecte està dirigit a persones que hagin assolit un certificat ACTIC i que estiguin en situació atur. Pretén oferir les eines necessàries per ser més visibles a Internet

La Fundació.cat presenta el projecte jo.cat, un programa formatiu de capacitació en identitat digital. En col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, jo .cat neix amb l’objectiu d’enfortir les competències digitals de les persones en situació d’atur i que hagin assolit un certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta formació, de 40 hores de durada i 100% en línia, pretén facilitar eines i competències perquè els participants puguin crear-se la seva pròpia identitat digital.

Quina és la nostra petjada a Internet? Què diuen de nosaltres els buscadors? La nostra marca personal està ben representada a Internet? Internet és clau en la configuració de la nostra marca personal, és un aparador, un espai que ens descriu. La identitat digital és, per tant, el currículum en línia més immediat.

I aquí és on recau la importància del jo.cat. El curs tracta de la reputació digital, la creació de la identitat a la xarxa o fins i tot ensenya a millorar-la per assegurar que a Internet apareix el que realment cadascú vol que vegin les empreses i es pugui ser molt més visibles a la xarxa. El projecte finalitza amb la creació d’un espai web i un correu electrònic amb el domini .cat.

El curs és gratuït i els 1.000 primers inscrits obtindran el domini .cat i l’allotjament web de manera gratuïta també. Les inscripcions es duran a terme a través d’aquest al web jo.cat. Els interessants podran assistir a una sessió informativa sobre el curs el proper 3 de desembre i es poden inscriure al web de la Fundació.cat.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*