24/10/2017

La Fundació Mútua Catalana dóna suport al programa anual d’activitats de la URV

Ambdues parts han renovat aquest mes d'octubre el conveni anual de col·laboració vigent entre les dues parts des del 2011

El president de la Fundació Mútua Catalana, Joan Josep Marca, i el rector de la URV, Josep Anton Ferré, després de signar el conveni, a Rectorat

La Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC) i la URV han renovat aquest mes d’octubre el conveni anual de col·laboració vigent entre les dues parts des del 2011. L’acord del 2017, pressupostat en 21.000 euros (5.000 euros més que l’any passat) es concreta, com és habitual, en diferents activitats impulsades des de la URV a les que la Fundació dóna suport econòmic.

Enguany formen part del conveni el congrés ‘Heterodoxes, laïcitat i dissidències en la història’, l’Aula de Teatre de Zona Zàlata, diferents actes programats per l’orquestra, la coral i l’orfeó de la universitat, les Jornades Pere Anguera, els seminaris ‘Valors cooperatius, conflicte i pau’, ‘Els espais ateístics com a patrimoni cultural’ i ‘L’exili amb Josep M. Murià’, el cicle de conferències ‘Museologia i Art del segle XIX’, l’Olímpiada d’economia i el projecte de restitució amb dibuix infogràfic dels monuments de la Tàrraco romana.

La signatura del conveni del 2017 es va formalitzar el passat 18 d’octubre entre el rector de la URV, Josep Anton Ferré i el president de la Fundació, Joan Josep Marca (adjuntem fotografia de l’acte).

La Fundació Mútua Catalana és actualment el principal impulsor privat de la cultura al Camp de Tarragona, mitjançant una tasca de mecenatge que s’estructura, principalment, en convenis bil·laterals amb institucions, entitats i associacions. A més, la FPMC organitza activitats pròpies com el Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic, les Converses al Camp de Tarragona, el Concurs Estatal de Pintura, Dibuix i Gravat i una gala cultural anual. També dona suport a l’edició de llibres i a projectes de restauració i conservació del patrimoni.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*