02/11/2016

La URV acull el III ISEP Iberia Meeting

L’esdeveniment ha reunit representants d’universitats d’Espanya i Portugal, vinculades a la xarxa ISEP d’intercanvi d’estudiants amb els Estats Units

Group photo of all the members of ISEP Iberia
Group photo of all the members of ISEP Iberia

La reunió, que tenia per objectiu debatre temes relacionats amb l’orientació i l’increment d’estudiants de mobilitat americans i les peculiaritats dels diferents sistemes educatius, s’ha celebrat els dies 27 i 28 d’octubre a la sala de juntes del Campus Catalunya.

La reunió ha acollit representants de les oficines de relacions internacionals de les universitats: Universidad de Vigo, Universidad de Murcia, Universidad de Almería, Universidad Pública de Navarra, Universitat de les Illes Balears, Universidad Alfonso X el Sabio, Universidad Complutense de Madrid i Universidade Lusófona, i ha estat presidida per representants del centre Internacional de la URV i pels organitzadors del programa ISEP.

La reunió ha estat molt fructífera ja que s’han posat a la taula diversos temes que afectaven a totes les universitats vinculades a aquest programa, a més de compartir bones pràctiques a traves de diversos debats i presentacions. Els participants també han pogut conèixer de primera mà el Campus Catalunya i la ciutat de Tarragona.

S’ha acordat que la propera reunió se celebri el mes d’abril de l’any 2018 a Lisboa.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*