28/06/2021

La URV col·laborarà amb l’Associació d’Enginyers i de Grau de Tarragona en l’assessorament sobre creació d’empreses

La Universitat i l'entitat que aplega els enginyers han firmat un conveni de col·laboració que inclou l'organització conjunta d'activitats

Maria José Figueras, rectora de la URV, i Antoni Escarré, president de l’Associació d’Enginyers i de Grau de Tarragona, han signat el conveni de col·laboració entre les dues institucions.

La URV i l’Associació d’Enginyers i de Grau de Tarragona han signat un conveni de col·laboració que inclou el suport de la URV, a través de la Fundació URV i de la Càtedra d’Emprenedoria, en l’assessorament sobre creació d’empreses i iniciatives que sorgeixin per part d’enginyers col·legiats i l’organització conjunta d’esdeveniments d’interès.

A més a més, el conveni acorda la cessió d’espais per a la realització d’activitats formatives i de divulgació; la difusió d’activitats i recerques desenvolupades per spin-offs i start-ups i de les activitats de l’associació. Maria José Figueras, rectora de la URV, i Antoni Escarré, president de l’Associació d’Enginyers i de Grau de Tarragona, han signat el conveni aquest 28 de juny.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*