31/01/2016

La URV, present a la revista FORUM d’European Association for International Education

En l'article “Targeting administrative staff”, la tasca d’internacionalització del PAS de la URV es difon com una bona pràctica. Apareix en el darrer número d'aquesta publicació d'abast internacional, dedicat a la "Internacionalització a casa"

FORUM magazine's cover - desember 2015
FORUM magazine's cover - desember 2015

Marina Casals, cap del Centre Internacional de la URV, és l’autora de l’article “Targeting administrative staff. Gettinf staff on board with internationalisation”, que va escriure sobre els cursos d’internacionalització per al personal d’administració i serveis, PAS, que es realitzen a la URV. Aquest article s’ha publicat al número d’hivern 2015 de la revista FORUM – Discussing International Education, amb el lema a portada “Internationalisation at Home”, adreçada als membres d’European Association for International Education (EAIE).

Després que el Consell redactor avalués les contribucions enviades per diversos experts internacionals, va decidir publicar aquest article pel valor i interès que presenta. La revista es publica 3 cops l’any, és temàtica i s’envia a tots els membres de l’EAIE, que són uns 2800 de tot el món, però principalment d’Europa i entre ells la URV.

El terme Internationalisation at home va nèixer l’any 1999 dins l’EAIE, i s’ha consolidat amb èxit.

Més informació:

Revista FORUM EAIE

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*