16/03/2015

La URV rep el certificat HR Excellence in Research

El rector Josep Anton Ferré ha rebut el distintiu europeu d'excel·lència en Recursos Humans en investigació en un acte el dia 3 de març a Brusel·les, en l'acte de celebració dels 10 anys de la Carta Europea per als Investigadors

Representants de les universitats catalanes
El rector Ferré i representants de les Universitats catalanes a l'acte de Brussel·les

En l’acte, els representants de les 200 primeres universitats i centres d’investigació europeus, adherits a la Carta Europea de l’Investigador i al Codi de Conducta per la contractació d’investigadors, com la URV, van rebre el reconeixement a l’Excel·lència en Recursos Humans en Investigació pels seus esforços en crear condicions de treball atractives pels investigadors a Europa.

Va ser la celebració del desè aniversari de l’adopció de la Carta Europea per als Investigadors i del Codi de Conducta per a la Contractació, organitzada a Brussel•les per la Comissió Europea. Rectors i degans de 206 universitats i centres de recerca hi van prendre part. El distintiu HR Excellence in Research (HRS4R) rebut per la URV acredita que s’hi contracten els investigadors seguint les recomanacions de la Carta Europea de l’Investigador i que, un cop contractats, els ofereixen les condicions necessàries per fer recerca d’acord amb aquest compromís.

El reconeixement a l’Excel•lència en Recursos Humanos en Investigació mostra als investigadors que la Universitat és una institució compromesa en portar a terme practiques de contractació justes i ha proporcionar oportunitats atractives per a la seva carrera.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*