28/07/2021

La USPIR es prepara per a la propera convocatòria MSCA Postdoctoral Fellowships

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’R+D+i (USPIR) ha organitzat un taller per millorar la redacció de propostes per la convocatòria MSCA Postdoctoral Fellowships 2021 impartit per l’experta Catherine Halbert

Taller de la convocatòria MSCA Postdoctoral Fellowships 2021

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’R+D+i (USPIR) ha organitzat un taller per millorar la redacció de propostes per la convocatòria MSCA Postdoctoral Fellowships 2021, el 27 de juliol passat. Hi han participat 56 persones, la majoria procedents de la URV però també persones d’altres institucions nacionals i internacionals, ja que era una formació oberta.

La propera convocatòria MSCA Postdoctoral Fellowships s’emmarca dins del nou Programa Marc Horizon Europe de la Comissió Europea. El taller ha anat a càrrec de Catherine Halbert, experta avaluadora de la Comissió Europea (CE). Des de fa més de 20 anys ha estat relacionada en el món de la recerca. Durant la formació ha proporcionat consells pràctics sobre com redactar una proposta competitiva. L’objectiu era que s’entengués què escriure a cadascun dels apartats de la proposta i com aquests apartats són avaluats per part de la CE. S’ha fet especial èmfasi en les novetats que s’han de tenir en compte en el nou programa marc.

El finançament de la convocatòria MSCA Postdoctoral Fellowships millora el potencial innovador i creatiu del personal investigador que desitgi diversificar la seva competència individual en termes d’adquisició d’habilitats mitjançant formació avançada, mobilitat internacional i intersectorial. Proporciona oportunitats d’adquirir i transferir nous coneixements i per treballar en recerca dins o fora d’Europa (beques europees o globals). Les convocatòries estan obertes a investigadors/es de qualsevol edat, nacionalitat o disciplina, amb un enfocament de baix a dalt, és a dir, es poden presentar projectes de recerca de tots els camps. La convocatòria MSCA-PF-2021 ja està oberta i el termini per presentar les propostes és el 12 d’octubre de 2021.

La USPIR, l’organitzadora d’aquesta sessió, és la unitat de la URV que té l’objectiu donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*