20/10/2021

La USPIR prepara a la comunitat investigadora per la propera convocatòria Marie Skłodowska-Curie Doctoral Networks

Prop de 20 persones han assistit al taller per a l'obtenció de finançament europeu per implementar programes de doctorat mitjançant xarxes internacionals

Workshop de la convocatòria MSCA Doctoral Netwoks 2021.

El 19 d’octubre, la Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’R+D+i (USPIR) ha organitzat un taller per millorar la preparació de propostes per la convocatòria Marie Skłodowska-Curie Doctoral Networks 2021. Hi han participat 18 persones, la majoria procedents de la URV, però també de l’ICIQ, de l’IPHES, de l’ICAC i de l’IISPV.

El taller ha anat a càrrec d’Isabel Parreu, tècnica de la USPIR. Ella és llicenciada en Química i Màster en Química Experimental per la Universitat Rovira i Virgili, on al 2006, va acabar el doctorat en ciència dels materials. Ha treballat com a avaluadora experta de les beques individuals Marie Skłodowska-Curie durant els darrers 6 anys, durant els quals ha revisat unes 80 propostes, principalment dels panells de química i enginyeria.

L’objectiu del taller ha sigut facilitar la informació i les eines pràctiques perquè els sol·licitants puguin adequar la seva proposta als objectius i requisits d’aquest programa de finançament.

La convocatòria MSCA-DN-2021 compta amb un pressupost de 403 milions d’euros i està oberta fins al proper 16 de novembre de 2021. Aquesta acció Marie Skłodowska-Curie té com objectiu contractar i formar, per mitjà d’una xarxa internacional de centres públics i privats, una nova generació de personal investigador creatiu i innovador, capaç de transformar els coneixements i les idees en productes i serveis. És hereu de les convocatòries MSCA Innovative Training Networks (ITN) d’Horizon 2020, però a diferència d’aquests, tots els investigadors contractats han d’estar inscrits en un programa de doctorat.

La USPIR, l’organitzadora d’aquesta sessió, és la unitat de la URV que té l’objectiu donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*