12/05/2016

L’ATM i la URV ofereixen un 10% de descompte als universitaris en els títols de transport integrat

La rebaixa s’aplicarà al preu final dels títols integrats amb més recurrència: T-Mes, T-50/30 i T-10/30 d’una, dues i tres zones. En poden ser beneficiaris tots els membres de la comunitat universitària, ja siguin estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis. El conveni s'ha signat dimecres 11 de maig al rectorat

El director general de Transports i Mobilitat i president del consell d’administració de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona, Pere Padrosa, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré, han signat aquest dimecres un conveni que permetrà oferir als membres de la comunitat universitària un descompte del 10% als títols integrats T-Mes, T-50/30 i T-10/30 d’una, dues i tres zones. Aquest acord vol aconseguir potenciar l’ús del transport públic entre el personal universitari, com aspiren les dues organitzacions.

Per accedir als descomptes, que s’aplicaran a partir del 23 de maig, els usuaris hauran d’adreçar-se al Centre d’Atenció al Client de l’ATM, ubicat a l’estació d’autobusos de Tarragona, i acreditar ser membres del col·lectiu de la URV mitjançant la presentació del carnet universitari. Com a acció promocional, l’ATM distribuirà, de forma gratuïta, 2.500 targetes entre els usuaris de la comunitat universitària.

Millora de la informació al servei de bus

D’altra banda, les parts han adoptat el compromís de realitzar les gestions adients per millorar el sistema d’identificació del bus interuniversitari Tarragona – Reus, adscrit al servei exprés.cat e4, així com ampliar el sistema de pantalles informatives d’horaris de transport públic existents als campus, amb la instal·lació de nous panells informatius en temps real als Campus Sescelades i Avinguda de Catalunya de Tarragona i al Campus Bellissens de Reus.

Aquestes actuacions s’afegeixen a les millores del servei introduïdes l’estiu de l’any passat, quan es va posar en marxa el servei de bus interuniversitari entre els Campus de la URV de Tarragona i de Reus.

Print Friendly, PDF & Email

2 replies

 1. Carlos Cercós Pérez |

  El fet de que la recàrrega dels títols només pugui fer-se a Tarragona és un problema.
  Hi ha molta gent que estudia a Reus i viu a pobles propers (Riudoms, Montbrió, Mont-roig, Borges, Vila-seca…) i no passen per Tarragona durant la seva vida diària.
  Per a aquestes persones el descompte no els és d’utilitat perquè han d’anar de motu propi a Tarragona a fer la recàrrega, perden diners i temps.

  Per aquest motiu crec que desde ATM i la URV s’hauria d’estudiar posar un punt de recàrrega a Reus, per a que poguessin gaudir del descompte en les mateixes circumstàncies els estudiants que estudien a Tarragona i els que estudien a Reus.

  Agrairia que es fes arribar aquest comentari a l’autoritat pertinent.

  Atentament,

  Carlos Cercós Pérez (Estudiant de la URV)

  1. Autor Gabinet de Comunicació i Relacions Externes |

   Moltes gràcies pel teu suggeriment, Carles.

   De fet, la creació d’un punt d’emissió de targetes URV i de recàrrega a Reus és una demanda que ja ha sol·licitat la Universitat a ATM, que està treballant sobre el tema. S’espera que aquesta implantació es faci efectiva el més aviat possible.

Comenta

*