15/12/2020

L’Aula de Teatre de la URV porta a escena dues obres aquest mes de desembre

Aquest vespre es retransmetrà per streamming un espectacle d'improvització en el marc del Cicle de Teatre Jove de l'Ajuntament de Tarragona i el Teatre Romà de la ciutat acollirà la comèdia Carpe Diem

Com posar un elefant dins d’una capsa de sabates és un espectacle basat en la improvització que s’emet avui en directe i es podrà veure aquest vespre en streamming en el marc del Cicle de Teatre Jove que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Es tracta d’una de les dues propostes que l’Aula de Teatre, dirigida per Joan Pascual, porta durant aquest mes de desembre als escenaris -siguin en línia o presencials-. L’altra és l’obra Carpe Diem, que es representarà fins al gener al Teatre Romà de Tarragona com a part de l’oferta d’activitats que ofereix el Museu Nacional Arqueològic de la ciutat.

Sota la direcció de Joan Rioné, “Com posar un elefant dins d’una capsa de sabates és una proposta arriscada i original on un grup de divuit actors es mou, s’expressa i crea simbiosis prodigioses amb el desig obstinat d’afegir més llenya al foc a la incertesa de tot allò que ens envolta. L’obra es retransmetrà avui a les 20h i es podrà seguir en streamming.

D’altra banda, el Teatre Romà de Tarragona acollirà l’espectacle de reconstrucció històrica Carpe Diem. Una pantomima, un sopar entre la vida i la mort. L’obra ofereix una reflexió distesa i divertida sobre el concepte que els romans tenien de la mort i de la vida i també sobre un dels seus millor plaers: els menjars, en què el vi i la disbauxa els connectava amb la supervivència. La comèdia presenta una situació de fam en què els actors poden sobreviure gràcies als poderosos i deixa veure com el temps ens iguala a tots, amb pandèmia o sense, amb fam o sense, amb poder o sense. L’espectacle es podrà veure els dies 27 de desembre i 3 de gener com a part de la programació d’activitats del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*