15/04/2016

Les empreses de Tarragona coneixen les novetats de fiançament públic per a innovació, modernització i creixement

Representants d’una trentena d’empreses de diferents àmbits de les comarques de Tarragona han participat aquest dijous en la jornada sobre finançament en la que hi ha participat responsables del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i de l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA), dos organismes públics de suport al finançament de projectes empresarials innovadors

En la jornada de finançament CDTI i ENISA s’han donat a conèixer les novetats en finançament públic i, al mateix temps, els responsables de les empreses han pogut comentar individualment, els seus projectes d’inversió amb els responsables dels  principals organismes de finançament de l’estat espanyol. Aquest 2016, el CDTI disposa d’un pressupost de 1.000 milions d’euros, i ENISA de 113 milions d’euros per promoure la R+D.

L’Oficina Tarragona Regió del Coneixement (URV) i els consultors Ubach Munné han organitzat aquesta jornada al Tecnoparc de Reus, que ha comptat amb la participació de Nabil Khayyat, cap de promoció i coordinació del CDTI i  Pedro Sotoca, responsable d’inversions d’ ENISA, que han exposat les novetats en els ajuts per a la inversió industrial i la petita i mitjana empresa.

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) és una entitat pública empresarial dependent del Ministeri d’Economia i Competitivitat. La seva missió és donar suport les empreses en els seus desenvolupaments tecnològics per a la creació de nous processos, productes i serveis, o la millora d’aquests.

D’altra banda, ENISA és una empresa pública que depèn del Ministeri d’Indústria a través de la Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa. Des de 1982, participa en el finançament de projectes empresarials viables i innovadors a través de préstecs participatius.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*