21/04/2015

L’ICAC obté el reconeixement “HR Excellence in Research”

L’Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) ha obtingut l'acreditació i d'excel·lència en recursos humans "HR Excellence in Research" d’acord amb la Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) de la Comissió Europea

El març del 2015 l’ICAC ha obtingut l’acreditació i el logotip d’excel·lència en recursos humans “HR Excellence in Research” d’acord amb la Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) de la Comissió Europea.

El distintiu “HR Excellence in Research” (HRS4R) que ha rebut  l’ICAC acredita que s’hi contracten els investigadors seguint les recomanacions de la Carta Europea de l’Investigador i que, un cop contractats, els ofereixen les condicions necessàries per fer recerca d’acord amb aquest compromís. El reconeixement a l’Excel·lència en Recursos Humans en Investigació mostra als investigadors que és una institució compromesa en portar a terme practiques de contractació justes i ha proporcionar oportunitats atractives per a la seva carrera.

La Comissió Europea ha adoptat la Carta europea de l’investigador i el Codi de conducta per al reclutament d’investigadors (European Charter for Researchers and the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers).  La Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) dóna suport a les institucions perquè implementin les polítiques i pràctiques que es recullen a la Carta i al Codi.

Vegeu el Pla d’acció (2015-2018) [PDF] per a la implementació de polítiques de recursos humans d’acord amb la Carta Europea de l’Investigador i el codi de conducta per a la contractació d’investigadors de l’ICAC.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*