31/01/2018

L’IPHES obté la distinció ‘HR Excellence in Research’ que atorga la Unió Europea

La concedeix per promoure la recerca aplicant valors d’aquesta institució, i pel seu compromís ferm per millorar les polítiques i els procediments interns del centre

Laboratori de restauració de l'IPHES.

L’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) ha obtingut la distinció ‘HR Excellence in Research‘, que atorga la Comissió Europea, per promoure els principis generals de la Carta Europea pel que fa al personal investigador (Human Resources Strategy for Researchers, HRS4R), així com el Codi de Conducta per a la Captació d’Investigadors (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers, Charter &Code). També se li reconeix el seu compromís ferm per millorar les polítiques i els procediments interns del centre.

L’equip de l’IPHES està integrat per unes 60 persones.

El ‘HR Excellence in Research’ es considera alhora un punt de partida per establir una Estratègia de Recursos Humans integral i coherent, que hauria de permetre aconseguir una visibilitat internacional de l’IPHES en el marc d’un entorn laboral que ofereixi la possibilitat de fer recerca en igualtat d’oportunitats, integritat ètica i conciliació familiar.

El Pla d’Acció HRS4R de l’IPHES va ser elaborat per un grup de treball en un procés participatiu i obert que incloïa representants de totes les àrees de recerca. S’estructura en base a quatre pilars principals: aspectes ètics i professionals, contractació, condicions laborals i seguretat social, i formació.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*