20/12/2019

L’Orfeó, la Coral i l’Orquestra celebren el concert de Nadal de la URV

L'Orquestra, que fa 20 anys, i la Coral van fer una interpretació conjunta d'El Mirador de Josep Vila

Un moment de la interpretació conjunta de Nativity Carol, de John Rutter, com a cloenda del concert de Nadal de 2019 de l'Aula de Música de la URV.

L’Orfeó, la Coral i l’Orquestra de la URV van oferir ahir al vespre el concert de Nadal, que va omplir de públic l’Aula Magna del campus Catalunya. La vetllada va comptar amb la interpretació de la fantasia coral El Mirador, de Josep Vila, a càrrec de la Coral i l’Orquestra, i, com ja és tradicional, va acabar amb la cantada de la nadala Nativity Carol, de John Rutter, que van interpretar les tres formacions de l’Aula de Música.

L’Orfeó, dirigit per Núria Giménez, va interpretar Cucú, cucú, de Juan del Encina; Papa, jo vull ser torero…, d’Albert Pla amb arranjament de Gerard Ibàñez; Shenandoah, Amèrica Folksong amb arranjament de James Erb; Fuga Geogràfica, d’Ernst Toch, i Sant Llorenç, de Baltasar Bibiloni.

L’Orfeó de la URV al concert de Nadal.

L’Orquestra, que dirigeix Miquel Massana i que aquest curs celebra el seu 20è aniversari, va oferir el següent repertori: Banditenstreiche, obertura, de Fronz von Suppé; Gold und Silber, de Franz Lehár; Barcarolle, de Jacques Offenbach, i Feuerfest, de Johann Strauss.

Un moment de la interpretació de l’Orquestra de la URV.

La Coral va tornar a interpretar la versió per a orquestra de la fantasia coral de Josep Vila i Casañas, El Mirador, amb l’acompanyament de l’Orquestra de la URV. Es tracta d’una obra basada en melodies populars i tradicionals de Catalunya, València i les Illes Balears que el Moviment Coral Català va encarregar al compositor.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*