29/05/2021

Luisa García, del personal administratiu i de serveis del CRAI, ha traspassat

Diumenge es farà la vetlla al Tanatori de Tarragona i el dilluns a les 10 h es farà la missa de funeral a l'església de Sant Pere Apòstol del Serrallo

Luisa García, professional del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI), ha traspassat. García ha format part de la comunitat URV durant gairebé 26 anys. Després d’un temps a Recerca, va començar al Servei de Biblioteca de la Facultat de Ciències Jurídiques i després va formar part del CRAI del campus Catalunya, sempre en torn de tarda.

El personal del CRAI ha volgut transmetre el seu condol en el següent escrit:

“Podríem parlar de l’eficiència de la Luisa, de la seva forma de treballar impecable, metòdica i constant, sempre amb una atenció als usuaris molt curosa. La recordarem discreta, de poques paraules, volent passar el més desapercebuda possible, però sempre atenta a tot el que l’envoltava. Amb tocs d’un humor fi i selecte, compartia les seves aficions a la música i al cinema. La Luisa ens ha deixat sobtadament, però al CRAI la portarem al coi la recordarem en el nostre dia a dia.”

El CRAI i tota la Universitat Rovira i Virgili s’uneixen al dolor de la seva família i amics.

Diumenge es farà la vetlla al Tanatori de Tarragona, i el dilluns a les 10 h es farà la missa de funeral a l’església de Sant Pere Apòstol del Serrallo.

Print Friendly, PDF & Email

2 replies

  1. Antoni Jordà-Fernández |

    La nota del personal del CRAI descriu, amb elegància i sentiment, la seva feina atenta i diligent envers els usuaris. EPD.

  2. Josep Manel RICART PLA |

    El meu condol més sentit. Una gran professional, una gran persona.

Comenta

*