31/01/2019

Més d’un centenar de persones assisteixen al 3r Fòrum d’Inversió CAT SUD

La URV col·labora amb aquest espai de trobada entre emprenedors i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Núria Amigó, cofundadora de l'spin off de la URV Biosfer Teslab, durant la presentació de l'empresa al 3r Fòrum d'Inversió CAT SUD.

Més d’un centenar de persones han assistit aquest dijous al Fòrum d’Inversió CAT SUD, una plataforma que posa en contacte emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que cerquen finançament per al seu projecte amb possibles inversors. La Universitat Rovira i Virgili col·labora amb aquesta iniciativa impulsada conjuntament per la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i l’Agència per a la competitivitat a l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ).

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha estat l’escenari de la tercera edició del Fòrum d’Inversió CAT SUD, durant la qual s’han presentat 7 idees de negoci, prèviament seleccionades tenint en compte el seu potencial de creixement i viabilitat econòmica: AirGO, que comercialitza el primer passamuntanyes antipolució; AppOrigen, que desenvolupa aplicacions personalitzades al núvol; Balamis, especialitzada en la detecció d’humitat del sòl per teledetecció; BiosferTeslab, una spin-off de la URV que ha dissenyat un test per a millorar la predicció del risc cardiovascular; Haulap, web i aplicació que posa en contacte persones que han d’enviar un paquet amb persones que fan el mateix trajecte per optimitzar recursos; Restaurant a Casa, que ofereix el servei de lliurament a domicili de restaurants, i Rio Carbon Work, que fabrica taules personalitzables de skateboard, longboard i snowboard amb un alt nivell tecnològic.

Amb la presentació dels seus projectes davant els possibles inversors ha culminat un procés que ha inclòs assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l’hora de comunicar el seu projecte empresarial. La URV, a través de la Càtedra d’Emprenedoria i de la Fundació URV, ha col·laborat amb la captació de projectes, la selecció i l’acompanyament i les sessions prèvies de formació.

El Fòrum d’Inversió CAT SUD s’ha consolidat com un punt de trobada entre emprenedors i possibles inversors. De fet, tots els assistents han tingut l’oportunitat de fer networking mentre s’analitzen i comparteixen l’atractiu i les possibilitats d’inversió de les noves startup del territori.

Han assistit a la jornada l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el cap de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Àlex Grau; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza; el director de l’àrea de Finançament d’ACCIÓ, Oriol Sans, i Xavier Càmara, director de la Càtedra d’Emprenedoria de la URV. L’acte ha comptat també amb la participació d’en Josep Cester, un dels emprenedors que va formar part de la 1a edició del Fòrum i impulsor de PLACE TO PLUG, una startup que posa en contacte els usuaris de vehicles elèctrics amb punts de recàrrega.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*