16/03/2021

Novetats de les Accions MSCA en el nou programa marc Horizon Europe

La Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha organitzat un seminari en línia per difondre entre la comunitat universitària les novetats de les accions Marie Skłodowska-Curie de cara al nou programa marc Horizon Europe

Webinar MSCA

Des de la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) s’ha organitzat un seminari en línia per presentar la informació disponible sobre els aspectes generals del programa i les futures convocatòries Marie Skłodowska-Curie (MSCA).

MSCA és el programa de beques de recerca de la Comissió Europea, amb les següents convocatòries: MSCA Postdoctoral Fellowships, MSCA Doctoral Networks, MSCA Staff Exchanges, MSCA COFUND i MSCA NIGHT.

El seminari en línia ha tingut lloc aquest dimarts, 16 de març, amb l’assistència d’unes 30 persones van assistir a la sessió. L’encarregada de fer la presentació ha estat Cristina Gómez, Punt Nacional de Contacte (NCP) i experta en el Comitè del Programa de Marie Sklodowska-Curie (MSCA) a l?’Estat espanyol des de gener de 2014.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*