16/03/2021

Novetats de les Accions MSCA en el nou programa marc Horizon Europe

La Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha organitzat un seminari en línia per difondre entre la comunitat universitària les novetats de les accions Marie Skłodowska-Curie de cara al nou programa marc Horizon Europe

Webinar MSCA

Des de la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) s’ha organitzat un seminari en línia per presentar la informació disponible sobre els aspectes generals del programa i les futures convocatòries Marie Skłodowska-Curie (MSCA).

MSCA és el programa de beques de recerca de la Comissió Europea, amb les següents convocatòries: MSCA Postdoctoral Fellowships, MSCA Doctoral Networks, MSCA Staff Exchanges, MSCA COFUND i MSCA NIGHT.

El seminari en línia ha tingut lloc aquest dimarts, 16 de març, amb l’assistència d’unes 30 persones van assistir a la sessió. L’encarregada de fer la presentació ha estat Cristina Gómez, Punt Nacional de Contacte (NCP) i experta en el Comitè del Programa de Marie Sklodowska-Curie (MSCA) a l?’Estat espanyol des de gener de 2014.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*