18/01/2017

Obert el termini per participar en el concurs de bandes de la URV

Si teniu una banda i algun dels seus integrants està matriculat a la Universitat; si el vostre repertori us permet tocar durant 30 minuts i si teniu almenys un tema propi o original, us podeu inscriure, fins al 30 de gener, al concurs de bandes organitzat amb motiu del 25è aniversari de la URV

El concurs de bandes, organitzat per la Sala Zero de Tarragona, està pensat per als grups novells vinculats a la URV, i pretén potenciar la musica en viu i permetre als grups que s’inicien promocionar-se i poder participar en un festival de gran format com el que es farà a la Tarraco Arena Plaça el 16 de febrer amb motiu del 25è aniversari de la URV.

Els grups pre-seleccionats participaran a la semifinal que se celebrarà el 2 de febrer a la sala Zero de Tarragona i la final serà durant la festa que s’ha organitzat a la Tarraco Arena Plaça el 16 de febrer. La banda guanyadora s’endurà un premi valorat en 250 euros, participarà en un concert de promoció durant les Festes Majors de Tarragona i actuarà com a telonera a un concert organitzat per la Sala Zero.

Per poder participar al concurs, a banda de inscriure’s abans del 30 de gener, s’han de complir una sèrie de requisits: almenys un dels membres ha d’estar matriculat a la Universitat el curs 2016-17; cap integrant pot participar en més d’un grup de música; la banda ha de ser capaç de tocar un mínim de 30 minuts en cas de ser seleccionada durant la fase final i el grup ha d’interpretar almenys un tema propi o original.

El certamen consta de dues fases: la semifinal, on hi participaran aquells grups de música que s’hagin inscrit al concurs i hagin estat pre-seleccionats, i que inclou una actuació a la Sala Zero el 2 de febrer per decidir els finalistes. Els grups que superin la fase final actuaran a la gran final de bandes del dia 16 de febrer a la Tarraco Arena Plaça, en el marc de la Festa organitzada amb motiu del 25è aniversari de la URV.

A les dues fases hi haurà un jurat format per especialistes del món musical, un periodista, un promotor i la copresidència del Consell d’Estudiants de la URV. Els aspectes que més puntuaran seran l’originalitat de les composicions i la qualitat artística, i en un segon terme es valoraran la posada en escena i la viabilitat que tindria el grup en relació amb el mercat actual o futur.

El premi està valorat en 250 euros, i estarà format per un paquet d’entrades i abonaments per a concerts i esdeveniments organitzats per la Sala Zero i Tarraco Arena Plaça. El grup guanyador, a més, tindrà dret a participar en un concert de promoció durant les Festes Majors de Tarragona del 2017 organitzat per Zero Produccions i com a teloner en un concert organitzat per la Sala Zero.

Bases del Concurs de Bandes URV
Formulari d’inscripció
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*