04/07/2019

Oberta la convocatòria de 77 contractes predoctorals nous del programa Martí i Franquès

Les candidatures es poden presentar fins al 2 de setembre de 2019

La URV ha tornat a obrir la convocatòria del programa Martí i Franquès de contractes de personal investigador predoctoral en formació, en la seva novena edició. S’ofereixen 77 nous contractes per a les persones que volen fer una tesi doctoral en diferents àmbits del coneixement. Les sol·licituds es poden presentar fins al 2 de setembre de 2019.

Les persones candidates opten a un contracte d’un any, prorrogable a tres, amb un salari brut de 1.343 euros mensuals el primer i segon any, i 1.439 euros al mes durant el tercer any, per fer la seva tesi doctoral en un grup de recerca de la URV en un dels programes de doctorat.

La seva principal obligació serà fer una tesi doctoral i també tindran l’oportunitat de col·laborar en tasques docents. Així mateix, tindran accés a un programa de formació específica i en competències transversals i a infraestructures de recerca d’alta qualitat, en un entorn altament internacional.

El Martí i Franquès és un programa d’ajuts propis de la URV que pretén incrementar els recursos humans de la Universitat destinats a la recerca. A la vegada, potencia els programes de doctorat, promou les tesis doctorals i reforça la formació dels doctorands en projectes de recerca i innovació.

Tota la informació relativa a aquesta convocatòria, que es preveu resoldre a l’octubre, es pot trobar al web del programa Martí i Franquès per a investigadors predoctorals.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*