22/12/2021

L’Orfeó recupera el concert de Nadal

Més d'un centenar de persones omplen l'Aula Magna del campus Catalunya en el retorn als escenaris de la formació coral de la URV

Un moment del concert de Nadal de l'Orfeó a l'Aula Magna del campus Catalunya.

Amb les entrades a l’Aula Magna del campus Catalunya exhaurides, l’Orfeó de la URV va tornar a pujar ahir a l’escenari per oferir el concert de Nadal després de gairebé dos anys. Sota la direcció de Núria Giménez, van cantar deu peces, entre nadales catalanes i un repertori variat.

Un moment del concert de Nadal de l’Orfeó a l’Aula Magna del campus Catalunya.

Per primera vegada van oferir Vestida de nit, la composició de Càstor Pérez y Glòria Cruz que ha popularitzat Sílvia Pérez Cruz; Te Deum Guarani, que Enio Morricone va compondre per a la banda sonora de la pel·lícula La missió, i Cantares, la cançó de Joan Manuel Serrat basada en els poemes d’Antonio Machado. Entre el repertori de nadales, destaca el Cant dels ocells, de Pau Casals, amb l’estudiant Marina Arto com a solista.

Més d’un centenar de persones van omplir l’Aula Magna del campus Catalunya per escoltar el concert de l’Orfeó.

Durant la pandèmia, els integrants de l’Orfeó han fet els assaigs virtuals i no ha estat fins a l’octubre d’aquest any que han pogut recuperar la presencialitat. Recentment han ofert un concert conjunt amb altres formacions corals de Tarragona per la Marató de TV3 i la propera actuació serà el 2 de gener a Bellvei (Baix Penedès).

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*