18/03/2016

Període de baixa activitat a la URV, de dilluns 21 a dijous, 24 de març

La majoria de centres i serveis de la Universitat resten tancats per Setmana Santa, d'acord amb les mesures d'estalvi econòmic aprovades pels períodes de baixa activitat. Resten oberts el CRAI del campus Catalunya i el CRAI de Medicina i Ciències de la Salut, i alguns centres i serveis

De dilluns 21 al dijous 24 de març quasi tots els edificis i serveis de la URV estan tancats, cessen les activitats universitàries i només es mantenen els serveis mínims imprescindibles. El tancament respon a la necessitat de fer estalvis, tant en energia com en vigilància i serveis.

Durant aquest període només obren al públic el CRAI del campus Catalunya, a Tarragona, i el CRAI de Medicina i Ciències de la Salut, a Reus, de dilluns 21 a dimecres 23 de 9 h. a 21 h; i alguns serveis i centres en horari de matí, molts d’ells per feines de manteniment i de vigilànica de processos continus en laboratoris que no es poden aturar.

El Registre General de la Universitat funciona de dilluns 21 a dimecres 23 al Rectorat, i el dijous 24 de març a l’edifici N5 del campus Sescelades (C/ Marcel·lí Domingo, 2-4-6, Tarragona), en horari de 9, 30 h. a 13, 30 h.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*