16/03/2021

Presentació de les oportunitats en Big Data, intel·ligència artificial i robòtica de la BDVA

La Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) de la URV ha organitzat el webinar sobre la Big Data Value Association (BDVA / DAIRO) i dos dels projectes del territori liderats per la URV: el Digital Innovation Hub i el Green Hydrogen Valley

Webinar BDVA / DAIRO

Des de la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) s’ha organitzat un seminari en línia per presentar la Big Data Value Association (BDVA / DAIRO). Representants de l’associació han mostrat les oportunitats que s’ofereixen als membres de BDVA, fomentant la creació de sinergies entre els membres de l’associació. Al mateix temps, la URV ha presentat dos projectes d’alt impacte a la pdemarcació: el Digital Innovation Hub i el Green Hydrogen Valley, i han posat de manifest la manera com aquests projectes poden contribuir als objectius de l’associació.

Ana Garcia, secretària general de la BDVA ha estat l’encarregada de presentar l’associació i la seva missió, que és desenvolupar l’ecosistema d’innovació que permetrà la transformació digital impulsada per la intel·ligència artificial i les dades a Europa. Lligat amb això, Daniel Alonso, del Instituto Tecnológico de Informática (ITI) ha presentat els iSpaces, les incubadores dirigides a accelerar la captació de la innovació basada en dades tant en sectors comercials com en sectors sense ànim de lucre. Posteriorment, Jordi Cartanyà per part de la URV i Gabriel Anzaldi d’Eurecat han explicat en què consisteix el projecte Green Hydrogen Valley liderat per la URV. I finalment Jordi Duch de la URV, ha parlat de la importància del Digital Innovation Hub, com a projecte impulsor de la transformació digital dels diferents agents del territori.

El seminari ha tingut lloc aquest divendres,  el 12 de març amb l’assistència de 30 persones principalment comunitat investigadora i tècnica de la URV, però també persones del Clustic TIC Catalunya SUD, dels Ajuntaments de Tarragona i Cambrils i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, entre d’altres.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport a la comunitat investigadora en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*