05/03/2020

Reestructuració del Consell de Direcció amb motiu de la renúncia de la vicerectora de Personal

Ercilia García deixa el càrrec, les funcions del qual assumiran el vicerector de Programació Acadèmica i Docència i la gerenta

La vicerectora de Personal, Ercilia García Álvarez, ha comunicat a la rectora i al Consell de Direcció que deixa el càrrec ja que considera que la seva etapa en el projecte, que valora molt positivament, ha conclòs. Ercilia García creu que cal aportar idees noves per afrontar els reptes de futur, però la seva situació personal no li ho facilita.

La rectora, María José Figueras, ha agraït a la vicerectora “la seva excel·lent tasca en l’exercici del càrrec, la gran dedicació, capacitat de treball i saber fer, centrat en les persones”, i ha destacat algunes de les accions dutes a terme sota la direcció d’Ercilia García. Pel que fa al Personal d’Administració i Serveis, la rectora ha recordat “el seu treball per activar la bossa de treball d’auxiliars administratius del PAS, per haver aprovat un nou reglament de formació, la preparació de nou material de formació i l’organització modèlica de les properes oposicions d’estabilització del PAS”.

Quant al PDI, María José Figueras també ha volgut destacar el paper de la vicerectora en “els nous criteris per a la promoció a càtedres i la normativa d’intensificació de la recerca després de permisos de maternitat”, entre d’altres assoliments.

Un cop es faci efectiva la renúncia, les funcions d’aquest vicerectorat les assumiran el vicerector de Programació Acadèmica i Docència, Domènec Puig, i la gerenta, Eva Borràs.

Així, Domènec Puig sumarà a les seves competències les qüestions relacionades amb el professorat, com ara les plantilles, la formació, l’avaluació i el pacte de dedicació, i Eva Borràs serà la responsable de les polítiques del personal d’administració i serveis.

Print Friendly, PDF & Email