08/05/2023

La URV reprèn el programa formatiu i cultural Study Abroad per a estudiants internacionals després de la pandèmia

Estudiants de la United University de l'Índia s'han format en intel·ligència artificial i estudiants de la Western University de Canadà s'estan formant en habilitats per a l'enginyeria, a més de fer visites culturals al territori

Els estudiants de la United University, durant una de les visites culturals al Pont del Diable
Els estudiants de la United University, durant una de les visites culturals al Pont del Diable de Tarragona.

Setze estudiants de la United University de l’Índia i divuit més de la Western University de Canadà són els primers grups d’estudiants internacionals que es formen presencialment a la Universitat Rovira i Virgili (URV) a través del programa Study Abroad després de la pandèmia. Es tracta d’un programa de la Fundació URV dirigit a públic internacional, que consisteix en una estada a la Universitat que inclou diferents tipus d’activitats formatives, com classes, seminaris, tallers i visites tècniques relacionades amb la temàtica del curs, a més sortides culturals al territori i algunes classes d’espanyol per a principiants i de llengua i cultura catalana.

Els estudiants de la United University de l’Índia han participat en un programa de formació en intel·ligència artificial que ha impartit l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la URV durant dues setmanes. El curs de 20 hores, que s’ha impartit en anglès, els ha proporcionat una visió general sobre l’aplicació de la intel·ligència artificial, la visió artificial, el reconeixement de patrons i l’aprenentatge automàtic, entre d’altres.

Els estudiants de la Western University del Canadà seran a la URV fins al 16 de maig seguint un programa sobre les habilitats interdisciplinàries necessàries per als enginyers, a més de familiaritzar-se amb la indústria local.

Estudiants de la Western University en una de les classes del campus Sescelades.
Estudiants de la Western University en una de les classes del campus Sescelades.

Els estudiants internacionals que participen als cursos de l’Study Abroad també fan un curs breu de castellà per a principiants; visites als espais culturals del territori, com ara les obres arquitectòniques romanes o el monestir de Poblet; activitats nàutiques, i la visita al celler experimental de la Facultat d’Enologia de la URV.

Part del programa de l'Study Abroad són les visites culturals.
Part del programa de l’Study Abroad són les visites culturals.

La United University i la Western University, que s’integren al programa Study Abroad per primer cop, se sumen a universitats americanes com la James Madison University o la Northeastern University, que reprendran les estades a la URV aquest 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*