14/02/2018

La URV participa a la Study Abroad Fair de la Universitat Internacional del Marroc

La universitat marroquina és sòcia del projecte Erasmus+ KA107 de mobilitat internacional amb la URV

La Universitat Internacional de Rabat (UIR) va celebrar la segona edició de la seva fira internacional Study Abroad el passat 13 de febrer. És un esdeveniment d’un dia amb l’objectiu principal d’informar als estudiants marroquins de les oportunitats de mobilitat (convenis internacionals i Erasmus+) que tenen disponibles per al proper any acadèmic, 2018-19.

Cada universitat escollida per la UIR per participar a la fira comptava amb un estand per donar-se a conèixer. Donat que la URV ha signat recentment un conveni Erasmus+ per al programa KA107 de mobilitat internacional durant el període 2017-19 amb la UIR, aquesta li ha donat la oportunitat d’assistir a la fira i promocionar la mobilitat entre els seus estudiants per a motivar-los a realitzar una mobilitat a la Universitat Rovira i Virgili.

Gràcies a la beca KA107, el professor Abdelali El Aroudi, del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica de la URV, va visitar la UIR per participar a la fira i per reunir-se amb membres de la Facultat d’Informàtica i Logística per establir col·laboracions en projectes de docència i recerca d’interès comú, com ara el control de convertidors i les seves aplicacions en tecnologies d’energies renovables. El professor El Aroudi va impartir també un seminari de sis hores sobre el control de convertidors d’electrònica de potència als membres i estudiants d’aquest centre.

La URV té convenis de col·laboració Erasmus+ KA107 amb nombroses universitats del món i es van ampliant les destinacions.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*