11/03/2020

Taller de preparació de propostes de MSCA RISE a la URV

Més de 20 persones han participat en la sessió sobre la convocatòria MSCA RISE 2020 organitzada per la Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi

Taller de preparació de propostes de MSCA RISE

El “Workshop” de la convocatòria MSCA RISE 2020 (Research and Innovation Staff Exchange) ha tingut lloc el divendres 6 de març de 2020, i hi han participat més de 20 persones, entre investigadors, representants d’institucions i empreses.

La convocatòria RISE MSCA 2020 (Xarxes d’intercanvi de personal) compta amb un pressupost de 80 milions d’euros i està oberta fins al 28 d’abril de 2020. Té l’objectiu de reforçar la col·laboració internacional i intersectorial en RDi mitjançant intercanvis de personal investigador i innovador entre entitats públiques i privades.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV de recent creació que té l’objectiu de donar suport als investigadors en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca.

La primera part de la jornada ha anat a càrrec de Jesús Rojo de la Fundación para el Conocimiento Madri+d mitjançant videoconferència. Jesús ha presentat la convocatòria MSCA RISE, proporcionant estadístiques i resultats, i donant unes recomanacions sobre com preparar una bona proposta. En la segona part de la jornada s’han presentat dos projectes de la URV que van tenir èxit en anteriors convocatòries RISE. En primer lloc, Aitor Gomez amb el projecte SALEACOM i en segon lloc, Eduard Llobet i Isabel Parreu amb el projecte SENSOFT.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*