26/01/2022

Una sessió per a tècnics i investigadors traça el mapa del finançament europeu dels projectes de recerca del sector de la salut

S'hi han presentat les oportunitats del programa Horizon Europe i altres fons complementaris

Sessió informativa sobre el mapa de finançament internacional per projectes en salut
Sessió informativa sobre el mapa de finançament internacional per projectes en salut.

Fins a 36 persones, majoritàriament investigadors/es i tècnics/ques de la URV i del IISPV, han assistit a la sessió “Mapa del finançament internacional per a projectes de salut”, que ha tingut lloc el dimarts 25 de gener a través de la plataforma Teams. Durant la jornada, organitzada per la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) de la URV i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), s’ha fet un repàs dels principals fons de finançament internacional pels projectes de recerca en el sector de la salut.

D’una banda, Isabel Parreu, tècnica de la USPIR, ha presentat les oportunitats que ofereix el programa marc de finançament Europeu per a la recerca i la innovació, l’Horizon Europe, analitzant les convocatòries obertes durant el 2022 i les previsions del següent programa de treball 2023-2024.

De l’altra banda, Alba Martí, tècnica de l’IISPV, ha donat a conèixer altres fons de finançament europeu complementaris a l’Horizon Europe, com ara les diferents fundacions privades i les seves convocatòries i oportunitats de finançament no regulades pel programa marc europeu.

Sessions com aquesta permeten als investigadors i tècnics conèixer les oportunitats de finançament, la qual cosa és fonamental per tenir una visió àmplia de les oportunitats i traçar millors estratègies de recerca.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*