03/06/2019

La URV signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Centre de Llengua i Cultura Russa Dostoievski

Les dues organitzacions impulsaran projectes i activitats per fomentar el coneixement de la història de Tarragona i el seu entorn

María José Figueras, rectora de la URV, i Antonio Rodríguez, president de l'Associació Centre de Llengua i Cultura Russa Dostoievski, durant la firma del conveni.

La URV i  l’Associació Centre de Llengua i Cultura Russa Dostoievski han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració en l’àmbit educatiu i cultural. Els objectius del conveni són: difondre la riquesa històrica i cultural de Tarragona com a patrimoni de la humanitat, i fomentar el coneixement de la història, la cultura i les tradicions de Tarragona i el seu entorn a través de l’Associació Dostoievski; fomentar la col·laboració de l’Associació Dostoievski dins de la Universitat en cursos, ponències, programes, projectes i esdeveniments d’interès mutu.

El conveni l’han signat Antonio Rodríguez, president de l’Associació Centre de Llengua i Cultura Russa Dostoievski, i María José Figueras, rectora de la URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*