11/04/2018

150 persones participen a la VI caminada amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

La caminada incentiva la pràctica diària d’activitat física per augmentar la salut i el benestar

Membres de la Comunitat URV durant la caminada.

El passat dimarts 10 d’abril es va fer a Tarragona la VI Caminada Saludable A bon pas fem salut, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. Van participar-hi 150 persones, 20 de les quals pertanyien a la URV, que a través d’Esports URV i junt amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Consell Esportiu del Tarragonès i el Col·legi Oficial de Veterinaris a Tarragona van organitzar la jornada. L’objectiu de la caminada és incentivar la pràctica diària d’activitat física per augmentar la salut i el benestar.

La caminada va començar a l’esplanada del Camp de Mart i va seguir un recorregut semi urbà de 5,7 quilòmetres de nivell fàcil i una durada total de dues hores. A l’inici,  Joan Guix, secretari de Salut Pública, Estefania Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, i Ruth Marquès, tècnica d’Activitat Física i Esport d’Esports URV, van donar la benvinguda a les més de 150 persones inscrites.

Imatge dels participants a la VI Caminada Saludable.

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de diferents entitats professionals de l’àmbit de la salut, com el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi de Farmacèutics i el Col·legi Oficial de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya. Aquests últims van dirigir la mobilitat articular i els estiraments abans i després de la caminada.

Durant aquest mes d’abril tindran lloc diverses activitats programades arreu de Catalunya per sensibilitzar als ciutadans de la importància de ser actiu i adquirir hàbits saludables per combatre el sedentarisme. Així, es recomana als adults i gent gran acumular 30 minuts diaris d’activitat física cada dia i als infants i adolescents, 60 minuts.

Totes les fotos de la caminada es poden consultar a l’àlbum d’Esports URV.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*