20/03/2018

Les acceleradores Camp Tgn Up i Ebre Up impulsen vint empreses emergents

Les startups formen part d'un programa d'acompanyament, formació empresarial i mentoria per afavorir-ne el creixement i la consolidació

Un dels tallers de formació per als emprenedors de l'acceleradora Ebre-up.

Deu empreses del Camp de Tarragona i deu de les Terres de l’Ebre amb projectes innovadors o empreses emergents formen part de les acceleradores Camp Tgn Up i Ebre Up, a través d’un programa d’acompanyament empresarial coordinat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de nou ajuntaments i consells comarcals, la URV i el suport d’ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya. La plataforma URV Emprèn és l’encarregada de les 120 hores de formació per als emprenedors que inclou el programa d’acompanyament, que també incorpora la mentoria de professionals de diversos àmbits.

El programa ja està en funcionament al Viver d’Empreses de Tortosa, on hi ha la seu de l’acceleradora Ebre Up, i el 20 de març es va presentar l’acceleradora Camp Tgn Up, que tindrà la seu a les instal·lacions de l’Antiga Escola d’Art i Disseny de la Diputació. Les empreses de la zona del Camp de Tarragona són Dynamind – Mentes Dinámicas, Easy2Bwise, Petits Enginyers, Surt Activitats a la Natura, Comercial Comarkia, Hug-me, Agora Alliance, Rio Longboard, App Web Publicitat i Punt d’Accés. Les empreses que participen del programa a la zona de Terres de l’Ebre són Vèrtex Comunicació, Axyt Consultoria, Globals Design & Development, Equipo Madera, Comercial Az Azeytun, Natuebre Export, Treematernity, Espai Haruna, Celler Arrufí i Més que mòbil.

Totes elles tindran a la seva disposició a un grup de persones especialitzades en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessorament individualitzades, de mentoria i transferència de coneixement, fins a un total de 25 hores. A més, disposaran de 120 hores de formació d’experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments econòmicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió del factor humà, internacionalització, dimensió tech de l’empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes.

La plataforma URV Emprèn és l’encarregada de la creació de continguts i selecció del professorat per als nou mòduls de formació de què es compon el programa. De fet, la formació és oberta i gratuïta no només per a les startups del programa coordinat per la Diputació, sinó també per a aquells emprenedors que ho vulguin i poden seleccionar els mòduls que necessitin. El professorat l’integren tant docents de la URV com experts externs amb experiència a nivell corporatiu, que combinen unes hores de classes magistrals amb un major nombre d’hores de tallers aplicats.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*