01/08/2017

Amposta manté el suport a la Càtedra d’Economia Local i Regional

La URV i l'Ajuntament han signat una addenda que prorroga dos anys més el conveni subscrit entre les dues institucions el 2015, arran del qual el consistori aporta 10.000 euros l'any per al manteniment de l'activitat de la Càtedra

L'Ajuntament d'Amposta aportarà 10.000 euros per donar continuitat a la Càtetdra.
L'Ajuntament d'Amposta aportarà 10.000 euros per donar continuitat a la Càtetdra.

El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, han signat una addenda del conveni per donar continuïtat a la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre. Amb aquesta addenda el conveni entre totes dues institucions es prorroga dos anys més, fins a l’abril del 2019, i l’Ajuntament d’Amposta es compromet a aportar 10.000 euros anuals per al desenvolupament de les activitats de la Càtedra d’Economia Local i Regional.

L’objectiu principal d’aquest conveni que es va signar per primera vegada l’abril del 2015 és que la Càtedra d’Economia Local i Regional del campus Terres de l’Ebre de la URV continuï desenvolupant la seua activitat de foment del coneixement al voltant de l’economia local i regional, especialment a les Terres de l’Ebre, els seus territoris i el seu teixit productiu, a partir d’un enfocament multidisciplinari i per mitjà d’accions de formació, recerca, transferència tecnològica i divulgació.

Com institució col·laboradora de la Càtedra, l’Ajuntament d’Amposta té el dret a nomenar dos representants dins la comissió de seguiment de la mateixa, que en aquesta ocasió són l’alcalde Adam Tomàs, i el regidor Miquel Subirats. Per part de la URV els representants nomenats per a la comissió de seguiment són el director del campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat; i el professor Miquel Àngel Bové, en qualitat de professor. També s’ha designat com a director de la Càtedra, el professor Juan Antonio Duro.

A banda de l’Ajuntament d’Amposta, la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV també compta amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i la Diputació de Tarragona i entre les activitats que desenvolupa al llarg de l’anl’aJUNTAMENTy cal destacar els butlletins trimestrals sobre l’economia de les Terres de l’Ebre, l’Índex semestral del Clima Empresarial o l’Informe d’Economia anual.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*