05/12/2016

Anna Alaman, d’Open Eyes Project, inaugura el curs del Postgrau en Desenvolupament, cooperació i innovació social

Aquest curs de postgrau s'ha inaugurat el divendres, 2 d'octubre al campus Catalunya, amb una primera lliçó sobre el turisme responsable. El programa ha arribat ja a la 17ª edició, formant professionals per a la cooperació

D'esquerra a dreta Joan Fuster, coordinador acadèmic del curs, el vicerector Jordi Tous i la conferenciant Anna Alaman.

En aquesta ocasió la conferència inaugural ha anat a càrrec d’Anna Alaman, fundadora i directora d’Open Eyes Project, sota el títol “Open Eyes: turisme i responsabilitat. Un model de negoci amb impacte social” i ha comptat amb la presentació del vicerector d’Universitat i Societat, Jordi Tous.

Open Eyes Project és una empresa social que organitza viatges sostenibles a l’ Índia. Des de el 2011, preparen viatges que contribueixen a millora el desenvolupament sostenible del país. Es consideren una tercera alternativa, entre les companyies de viatge tradicionals i les ONG.

El curs l’organitza el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i l’ONG Setem. El coordinador acadèmic és Joan Fuster (URV Solidària). Va adreçat a persones amb titulació universitària que es qüestionen el funcionament estratègic del planeta i que s’interessen pels problemes de desigualtat mundial, així com pels plantejaments relacionats amb la responsabilitat, la innovació i la justícia social i ambiental. Forma especialistes amb habilitats per a l’anàlisi, la planificació, l’avaluació i l’execució de propostes orientades a la cooperació, al desenvolupament i a la transformació social, capaços de cercar solucions innovadores i adaptables, sempre amb criteris de responsabilitat.

Al 1999, en què va començar a impartir-se, el programa va ser pioner a Catalunya en la formació d’especialistes en cooperació, i 260 persones ja han passat per les aules.També per aquest any, com ja és habitual, el curs compta amb ajuts per a la matrícula de l’Ajuntament de Tarragona i de l’Ajuntament de Reus. La matrícula encara és oberta.

Més informació:

Diploma de Postgrau en Cooperació, Desenvolupament i Innovació Social

Open Eyes Project

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*