20/01/2020

Clou el curs de formació continuada “La indústria 4.0: excel·lència operacional i eines Lean”

Els emprenedors i professionals de les indústries del territori han fet visites i tallers a les empreses Kellogg’s i Araiz Suministros Eléctricos en la segona edició del curs

Visita a Araiz Suministros Eléctricos del curs “La indústria 4.0: excel·lència operacional i eines Lean”, de la Facultat de Química.

El curs de formació continuada “La indústria 4.0: excel·lència operacional i eines Lean”, que ofereix la Facultat de Química i que va començar el curs 2018-19, ha acabat la segona edició. L’objectiu és crear una xarxa de petites i mitjanes empreses i emprenedors del Camp de Tarragona, per conscienciar, formar, promoure, impulsar i desenvolupar iniciatives i canvis tecnològics en els processos de producció de la indústria els propers anys.

Enguany, el curs ha comptat amb la participació i col·laboració de dues empreses del territori, Kellogg’s, a Valls, i Araiz Suministros Eléctricos, a Riuclar (Tarragona), que han permès experimentar amb visites i tallers les iniciatives empresarials d’indústria 4.0.

Visita a Kellogg’s.

Emilli Anglés de Kellogg’s va impartir una conferència del mapa de ruta de la indústria 4.0 mentre Pau Coll i Enric Pijoan de ARAIZ van fer un taller de Cp-bots i Xavier Utrilla va fer una conferència de RPA (Robotic Process Automation).

Un moment de la visita a Araiz Suministros Eléctricos.

Cal destacar la col·laboració del programa Talent-up, que compta amb un equip de facilitadors i mentors especialistes en la gestió del talent, la motivació i l’empatia. En la docència del curs hi han participat Pio Puig i Susanna Miquel, ambdós Certified Strenghts Coaches, que han portat a terme dues sessions d’identificació i desenvolupament de talent dels alumnes a través del Clifton StrengthsFinder.

Classes del curs “La indústria 4.0: excel·lència operacional i eines Lean” a la Facultat de Química de la URV.
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*