23/06/2022
Clou el màster en Nutrició i Metabolisme amb una conferència sobre el paper dels coproductes i subproductes vegetals en la indústria alimentària
El màster interuniversitari s'organitza conjuntament amb la Universitat de Barcelona
![](https://diaridigital.urv.cat/wp-content/uploads/2022/06/251-MNiM-20062022-1024x570.jpg)
El màster interuniversitari s'organitza conjuntament amb la Universitat de Barcelona
L’acte de cloenda del màster interuniversitari en Nutrició i Metabolisme del curs 2021-2022 va tenir lloc el dia 20 de juny a les 17 h al Paranimf de la URV. La conferència inaugural “Valorización de coproductos y subproductos vegetales a través del desarrollo de nuevos productos” va anar a càrrec d’Ingrid Aguiló Aguayo, investigadora Ramón y Cajal del Grup de Recerca en Fruites i Hortalisses Processades, Fruitcentre, IRTA, Lleida. El màster s’organitza conjuntament entre la URV i la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears.
La degana de la Facultat de Química, Yolanda Cesteros, va inaugurar l’acte i tot seguit va cedir la paraula a la coordinadora del màster de la URV, Anna Arola, qui va presentar a la conferenciant.
![](https://diaridigital.urv.cat/wp-content/uploads/2022/06/016-MNiM-20062022-1024x698.jpg)
Els alumnes van rebre un diploma de mans d’Anna Arola i de José Antonio Fernández, coordinador del màster de la UB, i un obsequi de mans de la degana de la Facultat.
Aquest màster interuniversitari ha tingut aquest curs acadèmic 2021-2022 un total de 70 alumnes matriculats, dels quals un 47% prové de fora de l’Estat espanyol, essent, per tant, un ensenyament altament internacionalitzat.
![](https://diaridigital.urv.cat/wp-content/uploads/2022/06/048-MNiM-20062022-1024x698.jpg)