23/06/2022
Clou el màster en Nutrició i Metabolisme amb una conferència sobre el paper dels coproductes i subproductes vegetals en la indústria alimentària
El màster interuniversitari s'organitza conjuntament amb la Universitat de Barcelona

El màster interuniversitari s'organitza conjuntament amb la Universitat de Barcelona
L’acte de cloenda del màster interuniversitari en Nutrició i Metabolisme del curs 2021-2022 va tenir lloc el dia 20 de juny a les 17 h al Paranimf de la URV. La conferència inaugural “Valorización de coproductos y subproductos vegetales a través del desarrollo de nuevos productos” va anar a càrrec d’Ingrid Aguiló Aguayo, investigadora Ramón y Cajal del Grup de Recerca en Fruites i Hortalisses Processades, Fruitcentre, IRTA, Lleida. El màster s’organitza conjuntament entre la URV i la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears.
La degana de la Facultat de Química, Yolanda Cesteros, va inaugurar l’acte i tot seguit va cedir la paraula a la coordinadora del màster de la URV, Anna Arola, qui va presentar a la conferenciant.

Els alumnes van rebre un diploma de mans d’Anna Arola i de José Antonio Fernández, coordinador del màster de la UB, i un obsequi de mans de la degana de la Facultat.
Aquest màster interuniversitari ha tingut aquest curs acadèmic 2021-2022 un total de 70 alumnes matriculats, dels quals un 47% prové de fora de l’Estat espanyol, essent, per tant, un ensenyament altament internacionalitzat.
