07/02/2019

Es crea una comunitat TIC per connectar els professionals de les Terres de l’Ebre

Podran participar gratuïtament en les activitats formatives de l'espai de coworking rural del campus

La comunitat TIC ebrenca està oberta a professionals que treballen en l'àmbit del negoci digital.

El campus Terres de l’Ebre de la URV crea una comunitat TIC per connectar els professionals del territori que es dediquen al negoci digital: dissenyadors gràfics, periodistes, informàtics, especialistes en comerç electrònic, màrketing digital, continguts per a posicionament SEO i xarxes socials. “Són persones que majoritàriament treballen com autònoms des de casa i que no es coneixen entre ells. Formar part d’aquesta comunitat els donarà visibilitat i pot ajudar a crear sinèrgies interessants al territori”, apunta Enric Ginovart, dinamitzador de l’espai de coworking rural del campus Terres de l’Ebre, URV Emprèn – Coworking, i gerent de l’start up Incubalia.

De fet, la creació d’aquesta comunitat TIC és un pas més per donar contingut i intensificar encara més les sinèrgies que es derivin del primer espai coworking rural universitari, que s’obrirà al campus Terres de l’Ebre. “Els espais de coworking rural, a banda de fomentar el treball col·laboratiu i permetre compartir projectes més ambiciosos, també generen espais de formació continuada per als seus membres”, assenyala Ginovart, tot precisant que “formar part d’aquesta comunitat TIC permetrà a aquests professionals participar de forma activa i gratuïta a les formacions que organitzarem, fins i tot fent propostes, encara que no formin part de l’espai de coworking”.

Qualsevol persona interessada es pot inscriure a la comunitat TIC ebrenca a través d’aquest document. A més a més, per arribar a les màximes persones possibles s’ha engegat una campanya de difusió.

Pel que fa a l’espai de coworking rural del campus Terres de l’Ebre, s’instal·larà en una sala de la planta baixa del campus, on hi ha tres cabines individuals per atendre o fer trucades sense molestar a la resta de treballadors del coworking. Properament s’informarà de les tarifes a què es podran acollir els usuaris de l’espai i s’està fent el procés de selecció dels interessats a treballar-hi.

Aquest espai serà el primer coworking rural instal·lat en una universitat. Es tracta d’una iniciativa de la URV i de Cowocat rural.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*