10/07/2020

Conèixer els avantatges de treballar amb la diversitat en els projectes de recerca

Més de 40 persones han participat en el seminari en línia sobre Diversitat en Recerca organitzat per la Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi

Més de 40 persones, entre investigadores i investigadors i tècnics de disciplines molt diverses han participat del Seminari sobre Diversitat en Recerca ha tingut lloc de manera virtual el 8 de juliol de 2020. Ha estat majoritàriament personal de  la URV però també d’altres universitats, centres de recerca nacionals i internacionals. La sessió ha anat a càrrec dels experts Jakob Feldtfos Christensen, director de Diversiunity i Lachlan Smith, director de Cloud Chamber.

La diversitat i la internacionalització són temes candents en recerca. En aquest seminari s’ha assenyalat què és la diversitat, quins són els avantatges de treballar amb la diversitat i com es pot aplicar en una proposta i projecte de recerca. Els exemples utilitzats al seminari en línia se centren en el personal LGBT+ i la col·laboració internacional, però es poden aplicar a altres àrees de diversitat com ara gènere, raça, ètnia, religió, discapacitats i edat.

La diversitat pot jugar un paper tant en la metodologia com en la teoria del projecte i el seu impacte. Els ponents han donat les eines per considerar les diferents dimensions d’un projecte, i en especials en les propostes de la convocatòria Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowship (MSCA IF).

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. La USPIR és la unitat de la URV que té l’objectiu de donar suport als investigadors en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona i del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*