22/03/2018

El XXI Congrés Nacional de Microbiologia dels Aliments revisarà les noves tendències de l’àmbit

Es farà del 17 al 20 de setembre de 2018 a la URV i premiarà la recerca de joves investigadors i la millor tesi doctoral

Del 17 al 20 de setembre de 2018 tindrà lloc el XXI Congrés de Microbiologia d’Aliments a la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta del congrés bianual de la Sociedad Española de Microbiología en el qual es revisaran les noves tendències en microbiologia dels aliments i reunirà investigadors d’aquest àmbit a nivell estatal. En aquesta edició es premiarà el treball de joves investigadors i la millor tesi doctoral dels darrers dos anys.

Les inscripcions són obertes des del 29 de gener i ho estaran fins al 3 de setembre de 2018. No obstant això, la data límit per a la inscripció amb quota reduïda és el 28 de maig. Els estudiants gaudeixen de quotes reduïdes. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del congrés.

El congrés reunirà investigadors a nivell estatal que revisaran les noves tendències en Microbiologia dels Aliments. El programa està compost per conferències temàtiques, sessions de pòsters i sessions temàtiques. S’hi tractaran, entre d’altres, les tecnologies emergents en seguretat alimentària i microbiologia predictiva de riscos, i sobretot els aspectes beneficiosos dels microorganismes i els probiòtics. Tot i això, no es deixaran de banda temes actuals com la interrelació entre els diferents microorganismes o la microbiologia d’aliments d’origen marí.

A més, en l’edició 21 del Congrés Nacional de Microbiologia dels Aliments es repartiran dos premis: un per a joves investigadors i el segon per a la millor tesi doctoral d’aquests dos últims anys.

A  banda del programa científic, s’han programat diverses activitats: visites a bodegues del Penedès durant la tarda del 19 de setembre i una visita guiada a la Tarragona romana i medieval la tarda del 17 de setembre després de l’acte inaugural.

El congrés tindrà lloc del 17 al 20 de setembre de 2018 al Campus Catalunya els tres primers dies, i al Paranimf del Recotrat el quart i últim dia. El comitè organitzador està format per membres del grup de recerca Biotecnologia Enològica, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia. El president n’és Albert Bordons i els vicepresidents són Joaquín Bautista-Gallego i M. Carmen Portillo. Pel que fa al comitè científic, està coordinat per un altre membre del grup: Albert Mas.

Més informació sobre el congrés a la pàgina web.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*