09/10/2017

Convoquen el IV Premi a la tasca contra el Dolor Infantil

Està dotat amb 2.000 euros i és una iniciativa de la Càtedra de Dolor Infantil URV - Fundación Grünenthal

Un any més, la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundación Grünenthal ha convocat el IV Premi a la tasca contra el dolor Infantil, per contribuir a fomentar el coneixement d’aquest problema i ajudar a la sensibilització i conscienciació social sobre el seu impacte en els més joves i de les alteracions que provoca a tots els nivells (veure bases). Com en anteriors edicions, el premi es convoca sota l’aixopluc del grup de recerca ALGOS de la URV. Està dotat amb 2.000 euros.

Un dels valors principals de la Càtedra és el de promoure l’estudi i el tractament del dolor infantil. Així doncs, donar a conèixer les accions que diferents agents i institucions porten a terme en aquest sentit s’ha convertit en una prioritat. L’objectiu del premi és precisament donar visibilitat a aquest tipus d’accions, i amb això impulsar l’estudi del dolor infantil, així com fomentar i millorar l’atenció que reben aquests nens i joves, com també les seves famílies i cuidadors.

Poden ser candidats al premi persones físiques i jurídiques que hagin dut a terme projectes d’investigació, formació i/o accions per a millorar l’atenció al dolor infantil, durant tot o part del temps comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017. El termini de recepció de candidatures per optar a aquest premi restarà obert fins el pròxim 31 de desembre de 2017. L’acte de lliurament  es durà a terme durant la II Jornada Nacional de Dolor Infantil que se celebrarà el divendres 2 de febrer de 2018 a Madrid.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*