22/12/2014

Creu Roja Tarragona s’integra a la plataforma pel foment de l’emprenedoria URV Emprèn

Creu Roja desenvolupa el Projecte Impulsa, i URV Emprèn acull institucions i entitats del territori per oferir un suport integral a les persones emprenedores

Responsables de Creu Roja i la URV assistents a l'acte

L’adhesió s’ha formalitzat amb la signatura d’un conveni el dijous, 18 de desembre entre el president provincial de Creu Roja Tarragona, Vicenç Gabriel, i el rector de la URV, Josep Anton Ferré. L’acte ha tingut lloc a la seu de Creu Roja.

L’any 2006 Creu Roja Tarragona va engegar a la demarcació el Projecte Impulsa, de suport a les persones emprenedores. Des d’aleshores l’equip de tècnics i voluntaris han atès centenars de persones i han ajudat a posar en marxa desenes de negocis. Al 2014, per exemple, s’han atès 72 persones, gestions que han cristal•litzat en la formació de sis negocis, el suport a deu empreses ja existents i la tramitació de quatre microcrèdits.

Ara aquest servei quedarà integrat dins de la plataforma d’emprenedoria URV Emprèn, on ja hi són presents els ajuntaments, els consells comarcals, la Diputació de Tarragona, les cambres de comerç i les associacions empresarials. Totes aquestes entitats i organitzacions treballen conjuntament, sota el lideratge de la URV, en el suport integral als emprenedors, que es materialitza en àmbits com la protecció de la propietat industrial i intel•lectual, la valorització de la tecnologia i la creació d’empreses.

Des de la URV es dóna suport integral a l’emprenedoria des de la Càtedra d’Emprenedoria i Creació d’Empreses, que fa tasques de formació i assessorament, i el Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi – FURV), que inclou les tasques de protecció de la propietat industrial i intel•lectual, la valorització de la tecnologia i la creació d’empreses.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*