22/10/2015

El 19è Congrés internacional de Cèdules Hipotecàries busca mesures per superar la crisi

Aquest congrés, els dies 22 i 23 d’octubre al campus Catalunya, compta amb la participació dels principals experts sobre el mercat hipotecari, tant a nivell de l'Estat com europeu. Per primer cop se celebra a Espanya, organitzat per la Càtedra d'Habitatge de la URV i Association of German Pfandbrieg Banks

D'esquerra a dreta Otmar Stöcker, de l'associació coorganizadora VDP, el rector de la URV Josep Anton Ferré, Carles Sala, president de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i Sergio Nasarre, director de la Càtedra de l'Habitatge de la URV.

Per primera vegada, Central European Covered Bond Conference té lloc a Espanya. S’ha fet des de 1997, cada any i ininterrompudament a algun país europeu, coorganitzada per Association of German Pfandbrieg Banks, (VDP, Verband Deutscher Pfandbriefbanken).  Intervenen experts del Banc d’Espanya, de l’Associació Hipotecària Espanyola, així com nombroses associacions, bancs i centres d’investigació d’altres països.

En el context actual, el gran repte de la trobada és tractar la problemàtica del mercat immobiliari i hipotecari a nivell internacional i arribar a proposar noves mesures de control i superació de la crisi econòmica associada a l’àmbit immobiliari.

Seguint en la línia dels anys anteriors, a Central European Covered Bond Conference es discuteixen qüestions d’importància fonamental pels sistemes de bons garantits i dels mercats immobiliari i hipotecari mundials. El congrés s’organitza en quatre panells (cadascun per un tema clau en l’èxit del mercat hipotecari). Els especialistes participants aportaran dades, reflexions i resultats d’investigacions realitzades als seus països, les comparteixen i les posen en comú amb la resta de professionals del sector presents.

Cada any el debat i els intercanvis que es generen durant la celebració d’aquest congrés tenen un impacte molt important en el sistema hipotecari, bancari i immobiliari mundial. En aquesta edició s’espera que a més es contribueixi molt especialment a la superació de la crisi actual, amb un clar benefici per als ciutadans.

Més informació:

Central European Covered Bond Conference

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*