11/07/2018

El Campus Extens premia l’alumne de l’IES Jaume Huguet de Valls, Enric París, pel seu treball de recerca

El jurat ha valorat el treball, Estudi de la part final de la cursa d’impuls en salt de llargada, per l'anàlisi acurada de les dades

Els finalistes Premis de Recerca per a estudiants de batxillerat de l'Alt Camp.

Enric París és l’alumne de l’IES Jaume Huguet de Valls guanyador de la 9a edició dels Premis de Recerca per a estudiants de batxillerat de l’Alt Camp que organitza el Campus Extens de la URV i que es va lliurar ahir 11 de juliol a VallsGenera. Dels dotze treballs finalistes presentats pels centres de secundària de Valls, el jurat va escollir el treball “Estudi de la part final de la cursa d’impuls en salt de llargada” especialment per la combinació entre el marc teòric i la part pràctica, amb un anàlisi acurada de les dades.

El jurat, constituït per Rosa Secall, tècnica de l’Ajuntament de Valls; Àgata Prats, gerent de Vallsgenera; Laureano Jiménez, professor del Departament d’Enginyeria Química de la URV, i Luisa Miralles, representant de la seu del Campus Extens a Valls, també va valorar la cerca de solucions imaginatives fent servir el material de què disposava per a la realització de la part pràctica, i la combinació de diferents eines per resoldre el problema plantejat.

L’acte va ser presidit per Cori Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social i responsable del projecte del Campus Extens de la URV, i per Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls. Camps va lliurar el premi, un ordinador portàtil, al director de l’institut, que va recollir-lo en nom del guanyador. A més a més, a tots els finalistes (5 de l’IES Narcís Oller, 5 de l’IES Jaume Huguet i 2 de l’IES Serra Miramar) se’ls va lliurar un lot de productes de la Botiga URV.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*