17/06/2019

155 estudiants de la promoció 2015-2019 del campus Terres de l’Ebre es graduen

Els jardins exteriors del campus van acollir l'acte de graduació dels quatre graus que s'imparteixen a Tortosa

Moment del llançament dels birrets

Final de curs al campus Terres de l’Ebre de la URV. Divendres 14 de juny va tenir un dels actes més esperats i emotius per als estudiants que finalitzen els seus estudis de grau: l’acte de graduació de les promocions 2015-2019 dels quatre graus que s’imparteixen a Tortosa (Educació Infantil, Educació Primària, Infermeria i Administració i Direcció d’Empreses). El van celebrar acompanyats per les seues famílies i amics als jardins exteriors del campus. Concretament, aquest curs s’han graduat un total de 155 estudiants: 26 d’Infantil, 40 de Primària, 18 d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i 71 d’Infermeria.

L’acte va estar presidit pel director del campus Terres de l’Ebre, Jordi Sardà; i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. També van estar presents els degans de les facultats de Ciències de l’Educació i Psicologia i d’Economia i Empresa, Luís Marqués i Antoni Terceño, respectivament; i la vicedegana de la Facultat d’Infermeria, Marisa Mateu.

Estudiants acabades de graduar del campus ebrenc

Pel que fa als padrins de promoció, l’alumnat d’Educació Infantil va escollir Mònica Sales; el d’Educació Primària, Francesc Garcia; el d’Administració i Direcció d’Empreses, Pau Galiana; i el del Grau d’Infermeria, Montse Garcia. L’acte va finalitzar amb el tradicional llançament de birrets a l’aire.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*