10/12/2015

El Centre Tecnològic de Nutrició i Salut s’integra al centre tecnològic català Eurecat

El Patronat del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) ha aprovat aquest dijous la seva dissolució i la posterior integració a Eurecat, el principal centre tecnològic de Catalunya del que en formen part cinc dels sis centres tecnològics avançats catalans: Ascamm, Barcelona Media, Barcelona Digital, Cetemmsa i CTM

El Patronat del CTNS reunit aquest dijous ha aprovat la seva dissolució i la integració a Eurecat, que continua les aliances amb els principals agents del sistema d’innovació catalans. Amb aquesta integració, el CTNS continuarà oferint a les empreses agroalimentàries serveis científics i tècnics relacionats amb el consum d’aliments i la salut, esdevenint el centre de referència d’Eurecat en aquest àmbit.

El CTNS va ser creat el 2008 com una fundació impulsada per ACCIÓ, la Universitat Rovira i Virgili i altres 16 institucions i empreses, per donar cobertura a l’R+D+I catalana en nutrició i salut. És un centre TECNIO que ofereix a les empreses agroalimentàries serveis científics i tecnològics en tot el ventall d’aspectes que tenen relació amb el consum d’aliments i la salut, molt especialment en el camp dels aliments funcionals, productes que, més enllà de nodrir, actuen en la millora o prevenció de risc de patologies. En aquests moments dóna servei a més de 40 empreses en temes de salut, agroalimentació i biotecnologia. La integració a Eurecat augmentarà l’oferta tecnològica del CTNS i el nombre d’empreses a les que podrà donar suport.

En els propers dies el patronat d’Eurecat aprovarà la integració del CTNS. L’objectiu d’Eurecat és proveir a les empreses d’una tecnologia diferencial i coneixement avançat per solucionar les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat. Les línies de recerca d’Eurecat responen a l’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT), per al període 2015-2020.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*