25/10/2016

El Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya, nou partner de la Càtedra d’Habitatge

En el marc del seminari “Nou finançament, nous riscos i nova organització de l’habitatge en propietat”, ha tingut lloc la signatura del conveni de partenariat amb el Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya el dilluns, 24 d'octubre al campus Catalunya

A l’acte oficial de signatura del conveni de partenariat del Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya amb la Càtedra d’Habitatge de la URV han participat Agustí Pujol, president del Consell de Cambres de Catalunya i Josep Anton Ferré, rector de la URV. Han estat presents el director de la Càtedra, professor Sergio Nasarre, i Estela Rivas, sotsdirectora de la Càtedra.

En l’actualitat la Càtedra d’Habitatge de la URV ja compta amb un total d’onze socis col·laboradors: l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Ajuntament de Reus, Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona, Consejo General de Colegios de Administradores de Fincas de España, COAPI Tarragona, el Col·legi de Notaris de Catalunya, el Col·legi de Registradors de la Propietat i Mercantil de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona, el Ministerio de Fomento, el Consejo General de Agentes de la Propiedad Inmobiliaria de España i el Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya.

La Càtedra d’Habitatge i els partners

Davant del seu compromís amb la investigació, la docència i la transferència de coneixement des de l’any 2013, la Càtedra d’Habitatge participa en nombrosos projectes que plantegen incidir directament en la societat. Per tant, necessita d’una relació i una complicitat amb les institucions públiques i les empreses privades vinculades amb el sector de l’habitatge. És per aquest motiu que la Càtedra busca teixir una xarxa entorn al sector de l’habitatge que, a la vegada, li asseguri la possibilitat de poder seguir investigant i desenvolupant projectes de continuïtat.

La Càtedra d’Habitatge també adopta un compromís amb cadascun dels seus socis col·laboradors i els ofereix informació periòdica i actualitzada del sector, la possibilitat d’organitzar formacions entorn a temes d’actualitat i la participació activa en la pròpia activitat de la Càtedra.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*