23/12/2022

El CRAI obre per Nadal

A l'obertura dels CRAI campus Catalunya i CRAI Medicina i Ciències de la Salut, enguany s'hi afegeix el CRAI seu Vilafranca del Penedès

Decoració nadalenca al CRAI Medicina i Ciències de la Salut.

El CRAI campus Catalunya, el CRAI Medicina i Ciències de la Salut i el CRAI seu Vilafranca del Penedès estaran oberts durant el període de Nadal, del 27 de desembre al 5 de gener. La resta dels CRAI de campus estaran tancats.

Concretament, del 27 de desembre al 4 de gener, l’horari del CRAI Medicina i el CRAI campus Catalunya serà de 9 a 21 h, i el 5 de gener de 9 a 15 h.

A més, com a novetat d’aquest any, el CRAI seu Vilafranca del Penedès estrena la seva trajectòria obrint per Nadal, amb un ampli horari que també es pot consultar a la web del CRAI.

D’altra banda, el préstec de documents i les renovacions s’allargaran fins després de les festes nadalenques.

Com cada any, el CRAI posa a disposició una estoreta per al ratolí amb el calendari 2023 del CRAI, que permet accedir als horaris actualitzats utilitzant un codi QR.

Registre electrònic les 24 hores i serveis a l’edifici N5

El Registre General de la URV és tancat presencialment del 26 de desembre de 2022 al 6 de gener de 2023, però el registre electrònic és operatiu les 24 hores del dia tots els dies de l’any per poder presentar la documentació virtual.

A excepció dels dies festius, els edificis N5 (campus Sescelades, Tarragona) i del CTNS (campus Bellissens, Reus) obriran de 7:30 a 15 h.

El tancament d’edificis es fa d’acord amb el Pla d’actuació econòmica i el Pla d’emergència energètica aprovats pel Consell de Govern.

Tots els serveis de la Universitat es reprendran a partir del dilluns 9 de gener.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*