17/11/2016

El CTTi dóna suport a les PIMES per a presentar-se a projectes competitius europeus

El Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundació URV dóna suport a petites i mitjanes empreses que vulguin presentar una proposta a un dels programes europeus competitius del programa H2020, l’anomenat SME Instrument. A través d’un taller-coaching ofereix informació sobre els aspectes de la convocatòria, assessorament individual i servei de revisions a distància del projecte. Aquest dimecres s’ha dut a terme la primera sessió presencial

Una imatge de la sessió d'aquest dimecres, al CTTI.

L’objectiu és fomentar que les PIMES del sud de Catalunya es presentin a un dels programes del H2020 més competitius que existeixen, l’SME Instrument,  pel que les empreses requereixen un projecte d’innovació de qualitat. Aquest dimecres el CTTI de la FURV ha organitzat aquest taller, en el que hi ha participat quatre PIMES, i que ha consistit en una presentació de la convocatòria i un servei d’assessorament individual a les empreses per analitzar la idea, el tòpic i enfocar la proposta de cara a la propera convocatòria. Les empreses també comptaran amb un assessorament durant els propers mesos per millorar la qualitat de les propostes a presentar. Les quatre empreses han participat en aquest taller tenen l’objectiu de presentar una proposta a la propera convocatòria del programa,  el febrer de 2017.

La jornada
A tracés del taller s’ofereix informació sobre la convocatòria i assessorament.

Aquest taller s’emmarca en el projecte International CooperAtive Research and innovation alliances Office (ICARO), finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO),  en el qual la Fundació URV hi participa com a soci, junt amb la URV i altres centres de l’entorn URV. L’objectiu del projecte és aconseguir que més empreses de l’entorn aconsegueixin fons del H2020 i siguin més competitives en l’àmbit de la recerca i la innovació. Amb això, es busca incrementar en qualitat per poder competir en mercats i programes internacionals i augmentar el prestigi com a regió del coneixement econòmicament competitiva.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*