09/01/2017

Joan Josep Vendrell, nou director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili

El patronat de l’Institut l’ha escollit després d’un procés de selecció que es va iniciar el passat juliol i que s'ha resolt aquest desembre. El doctor Vendrell, que substitueix Oriol Solà-Morales, ha manifestat la voluntat de treballar amb il·lusió per tal d'impulsar un Institut d’Investigació capdavanter al territori en l’àmbit de la recerca biomèdica

Joan Josep Vendrell, nou director de l'IISPV.

El doctor Vendrell ha manifestat la voluntat de treballar amb il·lusió per tal d’impulsar un Institut d’Investigació capdavanter al territori en l’àmbit de la recerca biomèdica. Per aconseguir aquesta fita, convida a tots els investigadors e institucions a sumar-se a un projecte cabdal al territori que serveixi de motor del coneixement i innovació amb un valor afegit indubtable, tant pels professionals com per la pròpia societat.

Joan Josep Vendrell és cap d’endocrinologia de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, professor del departament de Medicina i Cirurgia de la URV i codirector del Grup d’Investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades de la URV, Diamet,  que forma part del CIBERDEM.

El patronat de l’IISPV està format per representants del Departament de Salut i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de la Salut (Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i Hospital de Tortosa Verge de la Cinta), la Universitat Rovira i Virgili i representants de les institucions sanitàries locals com el Grup Sagessa (Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Atenció Primària Sagessa) i l’Institut Pere Mata.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*