07/06/2016

El professor de Sociologia Francesc Valls, premi Espabila Juventud 2016

Li han atorgat per la seva trajectòria investigadora en matèria de joventut, pobresa i exclusió social. “Espabila” és una plataforma creada pels Consells de la Joventut d’Andalusia, Extremadura, Talavera de la Reina, Còrdova i Valladolid per l'enfortiment de les xarxes de participació juvenil

Imatge de conjunt dels premiats per la plataforma Espabila.

El professor de la URV Francesc Valls ha estat guardonat amb el premi “Espabila Juventud 2016” per la seva trajectòria investigadora en matèria de joventut, pobresa i exclusió social i per col·laborar en la creació de l’Observatori d’Educació del Consejo de la Juventud de España.

Espabila” és una plataforma creada pels Consells de la Joventut d’Andalusia, Extremadura, Talavera de la Reina, Còrdova i Valladolid que té com a objectiu l’enfortiment de les xarxes de participació juvenil, fent èmfasi en les situacions de desigualtat social i en l’impuls de la democràcia participativa.

Els premis “Espabila” reconeixen persones i entitats per la seva activitat entre la població jove, en cadascuna de les seves tres categories: Joventut, Societat Civil i una tercera vinculada a un dels territoris d’actuació dels diversos organismes participants. L’entrega del premi es va fer el dia 22 d’abril, en el marc de la 30a edició de l’Àgora Juvenil, al Centro Eurolatinoamericano de Juventud a Mollina (Andalusia), vinculat a l’Instituto de la Juventud.

Francesc Valls és doctor en Sociologia per la URV, professor associat al Departament de Gestió d’Empreses, tècnic de la Càtedra d’Inclusió Social de la URV i investigador del grup Social and Business Research Lab. La seva tesi doctoral es va titular “Les pobreses de les joventuts. Formes de vulnerabilitat social juvenil”, i és autor de diverses publicacions sobre l’impacte de la pobresa i l’exclusió social entre les persones joves.

L’anterior edició del premi el va rebre l’Agència d’Activació Juvenil de Gijón per la implantació del Projecte Pilot de Garantia Juvenil.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*